Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /data/websites/verderic.nl/htdocs/library/Zend/Loader/PluginLoader.php on line 131
VerderIC Interim management en administratieve bedrijfsdiensten

Interim management en administratieve bedrijfsdiensten

Project Management

Projectmanagement is in iedere organisatie anders ingevuld. ITIL/Prince2 zijn daar maar met z’n bedrijfseigen eisen en invloeden. Vandaar dat alleen een projectmanagement certificaat niet voldoende is. Een interim Project manager moet het vermogen hebben zich snel aan de bedrijfsituatie aan te passen. Ieder bedrijf is ten slotte uniek!

VerderIC zet uw wensen om in een plan van aanpak, stemmen dit met u af en zorgen voor een correcte afhandeling binnen de gestelde tijdslijnen

Wij hebben naast de technische kennis ook de management ervaring in huis. Hierbij maakt VerderIC gebruik van een netwerk aan branchervaren Project managers, Projectmanagers die een brede referentie hebben waarbij uw project in goede handen is.

 

Klantresultaat! Bereikt door betrokkenheid en intensieve aandacht.

 

 

ITIL

ITIL is de afkorting voor Information Technology Infrastructure Library. Deze standaard is ontwikkeld als referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen ICT-organisaties. ITIL is geen methode of model, maar eerder een set van best practices.

 

PRINCE2

PRINCE2 is een gestructureerde methode voor projectmanagement en is de afkorting van ‘PRojects In Controlled Environments’. De methode is gericht op het beheerst opstarten, realiseren en afsluiten van projecten met een duidelijke bedrijfsdoelstelling in een klant-leverancier omgeving. PRINCE2 hanteert als uitgangspunt dat een project een eindig proces is met een duidelijk begin en eind, dat beheerst moet worden om succesvol te zijn.